Vybavení gastro provozoven
Vybavení gastronomických provozoven
Plánujete otevřít restauraci? Rozšiřujete provoz o studenou či teplou kuchyni? Jste nově v nájmu a přemýšlíte, jak stávající prostor zrenovovat a účelně zařídit?
Přesně v takových situacích využijete službu vybavení gastronomických provozoven. Poradíme Vám s výběrem vhodných zařízení a technologií pro Váš gastronomický provoz. S důrazem na praktičnost a funkčnost pro každodenní fungování.
Nejsme profesionální designéři, nicméně když vidíme mnohé nově zařízené provozy, tak často žasneme. Navrhovat je musel někdo, kdo v kuchyni snad v životě nepracoval. Možná hezké na pohled, avšak těžko použitelné.
Za námi jsou tisíce hodin strávených přímo v kuchyních různého druhu a účelu – závodní jídelny, hotelové provozy, restaurace v rámci wellness centra, vinařství, stánek rychlého občerstvení, polní kuchyně…i jiné.
Díky tomu máme zkušenosti a víme, jak rozložit jednotlivé pracovní části přesně podle toho, co a jak plánujete připravovat a jaký máte jídelní lístek.
Vše samozřejmě tak, aby splnilo všechny zákonem stanovené administrativní podmínky (HACCP, hygiena atd.).
Navíc jsme nezávislí na konkrétním dodavateli, díky čemuž dokážeme pomoci s výběrem zařízení podle Vašich finančních možností a potřeb.
V rámci vybavení gastro provozoven jsme schopni poradit Vám i s rozložením prostoru pro zákazníky tak, aby Váš číšník i servírka mohli pracovat efektivně.