|

Reference

S referencemi je to u nás tak trochu na pytel. Proč? Vžijte se do situace našich zákazníků. Přiznat se, že jste měli provozu nedostatky (tedy spíše prostor pro zlepšení), které jste neviděli…že stačilo dát si říct a provozně ekonomická situace se zlepšila…že jídelní lístek byl zbytečně komplikovaný…že po auditu se Váš zisk zvýšil…to chce odvahu. Děkujeme níže uvedeným zákazníkům za ochotu podělit se, jak jsme jim pomohli. Asi pochopíte, že konkrétní čísla a údaje si každý zákazník velmi dobře chrání.

Pro Vinařství Dufek a jejich Svatoborský sklípek jsme připravovali podobu cateringového menu a menu na sezónní akce. Dále jsme vymysleli a navrhli kompletní přepracování rozložení vybavení kuchyně.

V Kuřimi ve wellnessu jsme se podívali na tvorbu cen a pomohli k ziskovosti jídel, která dříve generovala spíše práci pro personál než-li zisk. Upravovali jsme také strukturu stálého menu a podíleli se na zabezpečení cateringu.

Pramos – to jsou okna. V Šitbořickém provozu jsme díky úpravám poledního menu dosáhli zvýšení počtu pravidelně se stravujících pracovníků o minimálně 20%.

Pro pizzerii Caruso v Brně jsme vypracovávali aktualizaci HACCP příručky, aby odpovídala platné legislativě a změnám zavedeným do provozu.

Hostinec U Kapličky Holubice

HACCP příručka – kompletní HACCP včetně sanitačního plánu a provozního řádu.

Školní jídelna Ivančice

Ve školní jídelně jsme pomohli s pravidelným proškolením HACCPu.  

Hospůdka U Alberta Šardice

Pro Hospůdku U Alberta v Šardicích jsme zpracovali kompletní HACCP příručku. Byla potřeba do nově zrekonstruované kuchyně, kde nastaly provozní změny a rozšířil se provoz o přípravu teplých jídel.

Kam se podívat dál